Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Monitorizarea curentilor reziduali  > Module de monitorizare - RCMB  > LINETRAXX® RCMB300
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Documentatie  
Informatii produs LINETRAXX® RCMB300  
Modulele de monitorizare a curentului rezidual din seria RCMB300 sunt destinate masurarii curetilor de defect c.a. si c.c. in sistemele cu impamantare (sistemele TN si TT). Modulele sunt capabile sa masoare curentii reziduali de pana la IΔ=20 A intr-un interval de frecvenaa de c.c. ... 100 kHz.

Doua valori de raspuns reglabile separat permit o distinctie intre avertisment si alarma. Cand valoarea de raspuns IΔn2 (alarma) este atinsa, releele de iesire K1 si K2 comuta.

Modulele au o interfata RS-485 cu Modbus RTU care poate fi utilizata pentru a transfera valorile masurate si valorile alarmei. Setarea parametrilor este posibila si prin aceasta interfata.

Modulele de monitorizare a curentului rezidual constau fiecare din electronica de evaluare RCMB301 si o serie CTBC20(P)… 210(P) care masoara miezul transformatorului de curent. Pentru a asambla un modul complet, sunt necesare atat electronica, cat si un miez al transformatorului de masura curentul; daca sunt comandate separat, aceste doua componente trebuie apoi conectate impreuna si calibrate in timpul punerii in functiune.

Miezul transformatorului de masurare curent din seria CTBC20P...210P au un ecran magnetic integrat si sunt potrivite pentru aplicatii cu curenti de sarcina ridicata sau curenti de intrare.

Schema de conexiuni Monitorizarea curentilor reziduali - Module de monitorizare - RCMB - LINETRAXX® RCMB300
Monitorizarea curentilor reziduali - Module de monitorizare - RCMB - LINETRAXX® RCMB300