Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Monitorizarea curentilor reziduali  > Module de monitorizare - RCMB  > LINETRAXX® MRCDB300
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Documentatie  
Informatii produs LINETRAXX® MRCDB300  
Seria de dispozitive MRCDB300 sensibile la c.a./c.c. este utilizata ca protectie suplimentara (protectie impotriva contactului indirect) in sistemele cu impamantare (sisteme TN si TT) in care pot aparea curenti de defect c.a. sau c.c..

O parte din aceste sisteme sunt in special sarcini care contin redresoare cu sase impulsuri sau redresoare unidirectionale cu netezire, cum ar fi convertoare, incarcatoare de baterii, echipamente de santier cu actionari cu frecventa controlata. Cand valoarea de raspuns IΔn2 (alarma) este atinsa, releele de iesire comuta K1 si K2.

Prin utilizarea unui modul MRCDB300 si a unui element de comutare cu proprietati de izolare, combinatia de dispozitive indeplineste cerintele IEC 60947-2 Anexa M pentru un dispozitiv de protectie MRCD.

Aplicatia este destinata in mod special scopurilor de protectie, cum ar fi protectia persoanelor, protectia impotriva incendiilor si protectia instalatiilor. Elementul de comutare nu trebuie sa depaseasca un timp de oprire de 20 ms.

Modulele de monitorizare a curentului rezidual constau fiecare din electronica de evaluare MRCDB300 si o serie CTBC20(P)…210(P) care masoara miezul transformatorului de curent. Pentru a asambla un modul complet, sunt necesare atat electronica, cat si un miez de transformare a curentului de masurare; daca sunt comandate separat, aceste doua componente trebuie apoi conectate impreuna si calibrate in timpul punerii in functiune.

Transformatoarele de masura curent din seria CTBC20P...210P au un ecran magnetic integrat si sunt potrivite pentru aplicatii cu curenti de sarcina mari sau curenti de intrare.

Schema de conexiuni Monitorizarea curentilor reziduali - Module de monitorizare - RCMB - LINETRAXX® MRCDB300
Monitorizarea curentilor reziduali - Module de monitorizare - RCMB - LINETRAXX® MRCDB300