Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Monitorizarea curentilor reziduali  > Module de monitorizare - RCMB  > LINETRAXX® MRCDB423
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Documentatie  
Informatii produs LINETRAXX® MRCDB423  
Dispozitiv de monitorizare curent rezidual modular tip B pentru protectie suplimentara (protectie impotriva contactului indirect) in sistemele cu impamantare (sistemele TN si TT)

MRCDB423 sensibil la c.a./c.c. cu transformatoarele de masura curent corespunzatoare CTUB101-CTBC... sunt utilizate ca protectie suplimentara (protectie împotriva contactului indirect) in sistemele cu impamantare (sisteme TN si TT) in care pot aparea curenti de defect c.a. sau c.c.. O parte din aceste sisteme sunt in special sarcini care contin redresoare cu sase impulsuri sau redresoare unidirectionale cu netezire, cum ar fi convertoare, incarcatoare de baterii, echipamente de santier cu actionari cu frecventa controlata.

Deoarece valorile sunt masurate cu ajutorul transformatoarelor de masura curent, MRCDB423 este aproape independent de tensiunea nominala si de curentul de operare al sistemului monitorizat.

Curentul de operare rezidual IΔn2, timpul de intarziere la raspuns ton2, precum si curentul rezidual I masurat in prezent sunt afisate pe ecranul standard.

Prin utilizarea unui MRCDB423 cu un transformator de masura curent adecvat si un element de comutare cu proprietati de izolare, combinatia de dispozitive indeplineste cerintele IEC 60947-2 Anexa M pentru un dispozitiv de protectie MRCD.

Aplicatia este destinata in mod special in scop de protectie, cum ar fi protectia persoanelor, protectia împotriva incendiilor si protectia instalatiilor. Elementul de comutare nu trebuie sa depaseasca un timp de oprire de 17 ms.

Schema de conexiuni Monitorizarea curentilor reziduali - Module de monitorizare - RCMB - LINETRAXX® MRCDB423
Monitorizarea curentilor reziduali - Module de monitorizare - RCMB - LINETRAXX® MRCDB423