Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Monitorizarea curentilor reziduali  > Module de monitorizare - RCMB  > RCMB130
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Documentatie  
Informatii produs RCMB130  
Modulul de monitorizare a curentului rezidual sensibil c.a./c.c. monitorizeaza surse de alimentare cu impamantare electrica de pana la 300V si sarcini conectate pana la curenti nominali de 32A pentru curenti de scurgere si defect. Modulul este destinat instalarii in echipamente de distributie precum PDU-uri (unitati de distributie a energiei electrice), cutii de priza sau prize multiple si este furnizat cu c.c. 12…24 V.

RCMB131-01 este conceput pentru instalare in PDU-uri si cutii de iesire. Modulul poate comunica cu un master prin intermediul unei interfete RS-485 prin Modbus RTU.

RCMB131-02 este conceput pentru instalare in PDU-uri si cutii de iesire. Modulul transmite valoarea RMS a curentului rezidual printr-o iesire PWM, care este citita si evaluata de un circuit de nivel superior.

RCMB132-01 este conceput pentru instalare in PDU-uri si cutii de iesire. Modulul poate comunica cu un master prin intermediul unei interfete RS-485 prin Modbus RTU. Este posibil sa conectati mai multe dispozitive intr-un lant de margarete. In acest scop, RCMB132-01 ofera doi conectori identici pentru RS-485 (inclusiv sursa de alimentare).

Produsele din seria RCMB13x sunt livrate in bloc si sunt preconfigurate. Acest lucru le face deosebit de potrivite pentru integrarea seriala in sisteme de distributie a energiei electrice, masini sau altele asemenea de catre producatorii respectivi (OEM).

Schema de conexiuni Monitorizarea curentilor reziduali - Module de monitorizare - RCMB - RCMB130
Monitorizarea curentilor reziduali - Module de monitorizare - RCMB - RCMB130