Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse
 

PRODUSE
 Banner exchange 


Prevenirea daunelor in aplicatii On- si Offshore de petrol si gaze

Localizarea defectului de izolatie si comunicare la distanta prin intermediul dispozitivului COM460IP
Localizarea defectului de izolatie si comunicarea la distanta prin intermediul dispozitivului COM460IP

Monitorizarea curentului rezidual si comunicare la distanta prin intermediul dispozitivului COM460IP
Monitorizarea curentului rezidual si comunicarea la distanta prin intermediul dispozitivului COM460IP


Eficienta, siguranta si compatibilitatea ecologica a extractiei si prelucrarii materiilor prime este considerata ca fiind extrem de importanta in industria de petrol si gaze naturale. In aceste procese apar gaze inflamabile, lichide si vapori, ceea ce inseamna ca ar putea exista un pericol de incendiu crescut. Acest lucru duce la cerinte dure privind siguranta electrica, care nu se refera doar la procesul de productie.
Bender ofera solutii complete privind siguranta electrica atat in sectorul Onshore cat si Offshore. Am dovedit ca suntem capabili sa tratam aceste sarcini complexe īn conditii maxime de siguranta, in numeroase proiecte din intreaga lume..

Aplicatii pentru platforme fixe / mobile - FPSO
Dispozitivele Bender de monitorizare a izolatiei (ISOMETER®) in combinatie cu echipamentele EDS de localizare a defectelor de izolatie asigura siguranta electrica in circuitele de putere (110/230/380/440/690 V) si circuitele electrice pentru echipamente de foraj si alte procese.
Dispozitivele ISOMETER® asigura monitorizarea permanenta a sistemului, semnalizarea defectelor de izolatie intr-un stadiu incipient si, astfel, protejeaza impotriva aparitiei unor situatii critice. Se asigura asistenta completa pentru lucrarile de revizie si īntretinere prin furnizarea si identificarea rapida a locatiilor unde s-a produs defectul, control central si optiuni de afisare si analiza prin Ethernet si un PC (SCADA) aceasta insemnand:
  • O mai mare siguranta operationala
  • Reducere majora de timp si cost
  • O mai mare protectie impotriva costurilor nedorite prin nefunctionare
  • Rate mai mari de extractie
Sisteme de incendiu si gaze - sisteme de proces 24 V cc
In aceste sisteme utilizarea de dispozitive ISOMETER® si sisteme de localizare a defectelor de izolatie (EDS) permite sa se obtina o mai mare siguranta de functionare. In special, localizarea rapida a defectelor de izolatie cu sisteme EDS este una dintre sarcinile cheie in acest domeniu.

Instalatii subacvatice - ROVs
Monitorizarea izolatiei surselor de alimentare la robotii subacvatici, care sunt alimentate printr-un cablu sau o instalatie fixa. Problema centrala in acest domeniu este evitarea perioadelor de nefunctionare si a deselor intreruperi utilizand dispozitive de identificare timpurie a defectelor de izolatie (ISOMETER®).