Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Monitorizare rezistenta de izolatie  > Aplicatii speciale  > E-mobility  > Controler incarcare ICC1324
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Documentatie  
Informatii produs Controler incarcare ICC1324  
ICC1324 este un controler de incarcare de generatia a 4-a pentru utilizare in aplicatii EV. Designul sau PCB face instalarea mai usoara si mai flexibila in statiile de incarcare. Cu sursa de alimentare integrata si cel mai recent design hardware, cat mai multe functii sunt combinate intr-un spatiu minim.

Destinat utilizarii de catre producatorii OEM si proiectantii si producatorii de statii de incarcare EV, ICC1324 a fost proiectat pentru a fi utilizat in statii de incarcare publice, semi-publice si private. Pe langa caracteristicile de siguranta deja cunoscute, cum ar fi detectarea curentului rezidual de 6 mA DC, verificarea sudurii, monitorizarea conductorului PE si deschiderea de urgenta a prizei de incarcare, functiile cheie includ si Comunicarea Powerline (PLC) conform ISO 15118 pentru implementarea plug & charge, precum si managementul dinamic al sarcinii (DLM). Aceasta caracteristica permite incarcarea simultana a pana la 250 de vehicule electrice.

ICC1324 este capabil de retea inteligenta prin OCPP 1.5 si 1.6 (JSON si SOAP). In plus, controlerul de incarcare are WiFi, un modem 4G si porturi Ethernet si accepta toate protocoalele de comunicare importante precum EEBUS, SMA SEMP si Modbus TCP.

Software-ul controlerului de incarcare poate fi actualizat (informatii despre securitatea cibernetica). Acest lucru face ca ICC1324 sa fie pregatit pentru viitor. Actualizarile (de obicei trimestriale) pot fi instalate cu usurinta prin USB, Ethernet sau over-the-air (OTA).

Schema de conexiuni Monitorizarea rezistentei de izolatie - Aplicatii speciale - Emobility - Controler incarcare ICC1324
Monitorizarea rezistentei de izolatie - Aplicatii speciale - Emobility - Controler incarcare ICC1324