Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Monitorizare rezistenta de izolatie  > Aplicatii speciale  > E-mobility  > Controler incarcare CC613
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Documentatie  
Informatii produs Controler incarcare CC613  
Urmatoarea generatie de controlere de incarcare inteligente
CC613 este controlerul inteligent de încarcare de noua generatie. La fel ca predecesorul sau CC612, CC613 este creierul unei statii de incarcare inteligente: comunica cu vehiculul si backend-ul, monitorizeaza hardware-ul intern al sistemului de incarcare, interfetele utilizatorului, precum si conexiunea dintre statia de incarcare si vehicul.
Noua generatie de controlere de încarcare CC613 extinde si mai mult gama de functii ale controlerelor de incarcare Bender. Un design modificat al carcasei integreaza o interfata Ethernet, ceea ce face ca utilizarea unui adaptor USB Ethernet sa nu mai fie necesara. In ciuda formei modificate a carcasei, dimensiunile CC613 sunt aceleasi cu cele ale CC612, ceea ce face sa se încadreze mai usor in statiile de incarcare existente.
CC613 are, de asemenea, Powerline Communication (PLC) conform ISO 15118 pentru implementarea plug & charge, precum si detectarea curentului de defect c.c. cu un transformator de masura curent extern. In plus, vor fi disponibile actualizari gratuite de software pentru a extinde functiile.
Controlerul de incarcare CC613 are un management integrat al incarcarii dinamice (DLM) dezvoltat in continuare, care poate fi controlat si de un sistem de nivel superior. Acest lucru permite ca infrastructurile de incarcare mai mari sa fie gestionate fie local, prin intermediul controlerului, fie de un sistem de management al cladirii existent.

Monitorizare suplimentara - siguranta electrica sporita
CC613 are acum si un deschizator de urgenta integrat, astfel incat, in cazul unei intreruperi a curentului electric al statiei de incarcare, fisa sa poata fi scoasa din vehicul sau statie de incarcare fara a fi nevoie sa integreze o componenta suplimentara in statia de incarcare. Acest lucru economiseste spatiu si permite astfel instalarea CC613 in cutii de perete mici si compacte.
Pentru a creste protectia impotriva socurilor electrice, CC613 asigura monitorizarea PE, in care conectivitatea conexiunii PE este monitorizata continuu. Mai mult, CC613 ofera o detectare integrata a verificarii "sudurii", care transmite un mesaj de eroare in cazul unui contactor „sudat” sau a unui comutator de sarcina.

Schema de conexiuni Monitorizarea rezistentei de izolatie - Aplicatii speciale - Emobility - Controler incarcare CC613
Monitorizarea rezistentei de izolatie - Aplicatii speciale - Emobility - Controler incarcare CC613