Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Panouri de operare si control pentru aplicatii medicale  > Panouri de alarma si control  > Panouri de alarma si control - seria TM
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Documentatie  
Informatii produs Panouri de alarma si control - seria TM  
Panourile de alarma si control - seria TM au devenit un instrument esential pentru sprijinirea personalului medical in spitale. Panourile de alarma si control - seria TM afiseaza mesaje de operare, de avertizare si alarme ca text simplu prezentat ca mai multe linii individuale de text pe un ecran LC.
In principiu orice tip de mesaj poate fi legat de un text individual prin intermediul intrarilor digitale, iesiri respectiv interfete.
Display-ul de text cuprinde 20 de caractere pentru fiecare dintre cele patru elemente (8 mm inaltime). Primele trei linii servesc pentru afisarea mesajelor; a patra linie indica conditiile de operare (data, ora, codul erorii actuale si mesaje de avertizare). Toate mesajele text pot fi programate individual.
Orice element care apartine unui buton cu iluminare, poate fi programat individual, prin intermediul unui software PC. De exemplu:
  • Intrerupator
  • Buton de apasare
  • LED
  • Mesaj acustic
  • Mesaj text
Legatura pe cu intrarea, iesirea respectiv interfata aleasa, se realizeaza cu software PC gratuit : TMK-Set.
Acesta este un avantaj principal al panourilor de alarma si control - seria TM, deoarece nu este necesara nici o modificare a hardware-ului, ulterior, putand fi facute modificari ale functiilor codificate individual, ori de cate ori este nevoie.
Panouri de operare si control pentru aplicatii medicale - Panouri de alarma si control - Panouri de alarma si control - seria TM