Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Monitorizare rezistenta de izolatie  > Circuite principale  > ISOMETER® iso685-…-P
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Documentatie  
Informatii produs ISOMETER® iso685-…-P          Monitorizarea rezistentei de izolatie - Circuite principale - ISOMETER® ISOMETER® iso685-…-P  
ISOMETER® iso685-…-P este un dispozitiv de monitorizare a izolatiei pentru sisteme cu nulul izolat (sisteme IT), în conformitate cu IEC 61557-8 si IEC 61557-9. Este universal aplicabil in sisteme c.a., 3(N)c.a., c.a./c.c. si c.c.. Sistemele c.a. pot include sarcini extinse de curent continuu, cum ar fi redresoare, invertoare, motoare cu viteza variabila.
In combinatie cu un localizor de defecte de izolatie din seria EDS44x si transformatoare de masura curent adecvate, cu ajutorul dispozitivului iso685-D-P poate fi configurat un sistem de localizare a defectelor de izolatie.

Variante dispozitiv ISOMETER® iso685-...-P

iso685-D-P
Versiunea dispozitivului iso685-D-P are un ecran de afisare de rezolutie mare si elemente de control pentru operare directa a functiilor dispozitivului.

iso685-S-P
Versiunea dispozitivului iso685-S-P nu are nici ecran, nici unitate de control. Acesta poate fi utilizat numai în combinatie cu dispozitivul FP200 si este actionat în mod indirect, prin intermediul acestui panou frontal.

Optiunea "W"
Varianta de dispozitiv cu optiunea "W" se utilizeaza pentru conditii climatice si mecanice extreme.

Schema de conexiuni Monitorizarea rezistentei de izolatie - Circuite principale - ISOMETER® iso685-…-P
Monitorizarea rezistentei de izolatie - Circuite principale - ISOMETER® iso685-…-P