Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Echipamente pentru vehicule si statii electrice  > ISOMETER® iso165C, iso165C-1
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Documentatie  
Informatii produs ISOMETER® iso165C, iso165C-1 Echipamente pentru vehicule si statii electrice - ISOMETER® iso165C, iso165C-1  
ISOMETER® monitorizeaza rezistenta de izolatie dintre componentele HV active ale unui sistem de actionare electrica (Un = DC 0 V...600 V) si referinta pamant. Tehnologia de masurare brevetata este utilizata pentru a monitoriza starea izolatiei atat pe partea de curent continuu, cat si pe partea AC a motorului sistemului de actionare electrica.
ISOMETER® este asamblat cu trei conectori. Pentru a realiza separarea galvanica interna, conectorul 1 este conectat la zone de joasa tensiune (LV), iar conectorii 2 si 3 sunt conectati la zonele HV din mediul auto.
Datorita designului sau din motive de economisire a spatiului si a tehnologiei de masurare optimizate, dispozitivul este optimizat pentru utilizare in vehicule hibride sau complet electrice. Dispozitivul indeplineste cerintele auto sporite in ceea ce priveste conditiile de mediu (de exemplu, temperaturi si vibratii, EMC). Interfata de retea ISOMETER® CAN ii permite sa se integreze perfect intr-un mediu CAN existent.

Schema de conexiuni Echipamente pentru vehicule si statii electrice - ISOMETER® iso165C, iso165C-1
Echipamente pentru vehicule si statii electrice - ISOMETER® iso165C, iso165C-1