Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Transformatoare pentru aplicatii medicale  > Transformatoare ESL0107 pentru lampi scialitice
 

 



Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Documentatie  
Informatii produs
Transformatoare ESL0107 pentru lampi scialitice
 
Aplicatii pentru locatii medicale
Transformatoarele din seria ESL0107 pentru lampi scialitice au rezistenta de izolatie intarita si sunt in concordanta cu cerintele standardelor IEC 61558-2-6/DIN EN 61558-2-6 (VDE 0570-1).
Transformatoarele sunt echipate cu puncte de transvazare pentru adaptarea tensiunii cu pas fin pe circuitul primar si secundar si, prin urmare, indeplinesc cerintele pentru sursele de alimentare ale corpurilor de iluminat din sali de operatii din Grupa 2. Infasurarile sunt izolate galvanic.
In scopul de a minimiza interferentele electrice, un ecran electrostatic este instalat intre infasurarea primara si secundara din plumb, ecran care este conectat la un terminal izolat pentru conectare la lipire echipotentiala.
Unghiurile de fixare sunt izolate fata de miezul transformatorului, in scopul de a garanta o instalatie izolata pentru a respecta cerintele standardului DIN VDE 0100-710 (VDE 0100-710): 2002-11, alin. 710.512.1.6.2).
Protectia impotriva coroziunii este garantata printr-o impregnare completa cu rasina. Transformatoarele sunt proiectate pentru a fi utilizate in locatii uscate.

Schema de conexiuni Transformatoare pentru aplicatii medicale - Transformatoare ESL0107 pentru lampi scialitice
Transformatoare pentru aplicatii medicale - Transformatoare ESL0107 pentru lampi scialitice