Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Accesorii  > Controler incarcare  > Controler incarcare CC612
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Documentatie  
Informatii produs Controler incarcare CC612  
Controler-ul de incarcare CC612 este componenta principala a unui punct de incarcare si este proiectat pentru a fi utilizat in statiile de incarcare vehicule electrice (EV) sau puncte de incarcare stradale. Acesta permite o configurare care este in conformitate cu standardele actuale, cum ar fi IEC 62196, IEC 61851-1 si IEC 61851-22.

Controler-ul de incarcare CC612 este caracterizat prin design compact si dimensiuni care permit punctele de incarcare sa fie eficiente si inteligente. Sunt disponibile mai multe variante de produs: una care se poate conecta la un contor digital eHZ folosind o interfata optica īn timp ce cea de a doua varianta poate citi contor Modbus. Ambele variante pot optional sa citeasca contoare cu o interfata S0.

Pentru a activa controler-ul de incarcare in operari on-line, este necesar un sistem backend. Dat fiind faptul ca cei mai multi furnizori de backend au aderat strict la protocolul de comunicare OCPP, controlerul de incarcare este conform cu OCPP 1.5 si compatibil cu toate vehiculele electrice ce se afla pe piata in prezent. Teste de integrare cu implementari backend ale furnizorilor, cum ar fi Vattenfall, Bosch, NTT si DRIIVZ au fost efectuate cu succes.
Controler-ul de incarcare CC612 poate opera ca un sistem "intotdeauna pornit", care este īntotdeauna conectat la o retea de telefonie mobila. Controllerul suporta retelele de telefonie mobila 2.5G Edge si 3G UMTS. Conectarea pentru operarea online necesita o cartela SIM (care nu este inclusa la livrare). Interactiunea cu utilizatorul este facilitata prin intermediul unui modul RFID optional, care consta dintr-un cititor de carduri RFID si LED-uri.
Incarcarea este initiata fie prin plasarea unui card valid RFID aproape de cititor sau comanda la distanta de catre sistemul de backend prin OCPP. Pentru operatiile off-line, controlerul de incarcare poate permite, in mod optional, incarcarea fara autorizatie sau poate autoriza utilizatorii pe baza de RFID si o lista alba locala de carduri RFID autorizate.

Schema de conexiuni Accesorii - Controler incarcare - Controler incarcare CC612
Accesorii - Controler incarcare - Controler incarcare CC612