Pop Service Electronic HQ - Romania
  Bender - Germania POP SERVICE ELECTRONIC HQ **** The Power in Electrical Safety ©
   
      Produse  > Aplicatii speciale pentru spitale  > ATICS®-…-ISO
 

 Banner exchange


 
Descriere produs Caracteristici produs Informatii comanda & accesorii Documentatie  
Informatii produs ATICS®-…-ISO          Aplicatii speciale pentru spitale - ATICS® - ATICS®-…-ISO  
Dispozitivele de comutare din seria ATICS®-...-ISO furnizeaza toate functiile de comutare dintre cele doua surse de alimentare independente si pentru monitorizarea surselor de alimentare cu nulul izolat. Sectiunea de putere si sectiunea electronica integrata intr-o singura carcasa compacta, ofera o economie de spatiu in respectivul tablou de distributie, simplifica cablajul si reduce potentialul de eroare. ATICS® a fost dezvoltat in mod constant in conformitate cu standardele functionale de siguranta (SIL 2) si garanteaza fiabilitate ridicata.
Conectorii la toate cablurile de legatura - in combinatie cu comutatorul de bypass optional - permit ca dispozitivele ATICS® sa fie testate sau inlocuite în timpul service-ului fara intreruperea alimentarii cu energie. ATICS® sporeste considerabil nivelul de siguranta in special in unitatile de terapie intensiva si in salile de operatii.

Exemplu de aplicatie pentru sala de terapie intensiva si sala de operatie Aplicatii speciale pentru spitale - ATICS® - ATICS®-…-ISO
Aplicatii speciale pentru spitale - ATICS® - ATICS®-…-ISO