Pop Service Electronic HQ reprezentant exclusiv al companiei germane BENDER pentru Romania


DESPRE NOI


POP SERVICE ELECTRONIC HQ este societate cu răspundere limitată cu capital privat înfiinţată în anul 1992.
Am început activitatea cu cercetare, proiectare şi producţia de dispozitive de protecţie pentru motoare.

Am dezvoltat gama de produse ajungând în anul 2002, la un număr de şapte dispozitive, proiecte proprii, legate de protecţia motoareler, protecţia transformatoarelor, protecţii termice, monitorizarea parametrilor instalaţiilor cu transmiterea la distanţă a datelor.

Tehnologia informaticii a pătruns şi în România şi din anul 1996, POP SERVICE ELECTRONIC HQ a fost printre primii importatori de home computere de pe piaţa românească. Pe lângă partea hardware la un preţ extrem de competitiv, am asigurat şi pregătirea utilizatorilor, desfăşurând cursuri de iniţiere în peste 50 de localităţi din ţară.
Din anul 2002 când pe piaţă au început să apară companii străine cu tehnologie modernă, am dezvoltat un parteneriat cu compania germană BENDER, pentru care am realizat lucrări de cercetare - proiectare şi pentru care apoi am devenit reprezentant exclusiv în România.

Încă de la înfiinţare am acordat o atenţie deosebită personalului, sprijinind în special tinerii. Pentru acestea POP SERVICE ELECTRONIC HQ, în special prin presedintele companiei, Adrian Pop, a fost o şcoală de la care au învăţat fie o meserie, fie antreprenoriat, funcţie de veleităţi, dar cel mai mult au învăţat să fie OAMENI.


 
Producator de utilaje agricole